Aanvullende voorwaarden en regels

Voor de aankomende uitwedstrijd heb je onlangs een infomail ontvangen waarin wordt gewezen op aanvullende voorwaarden en regels. We hebben ze hieronder vermeld.

Vervoersregeling

Registratie kentekens
Als er sprake is van een auto-combi registreren stewards van Feyenoord de kentekens van de personenauto’s die de omwissellocatie verlaten.

Houd het schoon
We vragen je om niet wild te plassen en om geen afval achter te laten. Simpelweg omdat dit zo hoort, maar ook om klachten te voorkomen en te zorgen dat we in de toekomst wederom van deze opstapplaats gebruik kunnen maken.

Voorkom dronkenschap
We hebben je er graag bij op de tribune, dus vermijd het risico dat je vanwege dronkenschap de toegang tot de bus, trein en/of het stadion wordt geweigerd.

Toegang stadion

Toegangspoorten
Het stadion van kan betreden worden via een aantal tourniquets. Wacht rustig tot je naar binnen kunt en voorkom dat je medesupporters in de verdrukking komen.

In het stadion

Vlaggen, spandoeken en andere uitingen
Het is niet toegestaan vlaggen en spandoeken op te hangen voor de reclameborden of aan de nooduitgangen van het bezoekersvak. Vlaggen en spandoeken dienen te voldoen aan de richtlijnen die hiervoor gelden. Alle uitingen groter dan één m2 dienen brandveilig dan wel brandvertragend te zijn. Voor het meebrengen van uitingen vanaf vijf meter dient vooraf toestemming gevraagd te worden aan Feyenoord.

Cameratoezicht
Via het CCTV-systeem van het stadion wordt cameratoezicht toegepast. Daarnaast houdt Feyenoord met een eigen camerasysteem continu toezicht op het bezoekersvak.

Camerabeleid
Het meenemen van professionele foto- of filmapparatuur is niet toegestaan.

Overige zaken

Voorwaarden en regels
Op het bezoek van uitwedstrijden zijn de voorwaarden en regels Feyenoord uitkaart, de Gedragsregels van Feyenoord evenals het Reglement van orde van de KNVB van toepassing.

Begeleiding en overige medewerkers
Elke wedstrijd wordt begeleid door stewards van Feyenoord. Zij zijn er voor jouw veiligheid, maar ook en vooral om goede service te verlenen. Daarnaast zijn er in en rond het bezoekersvak altijd meerdere medewerkers van Feyenoord aanwezig bij wie je terecht kunt voor alle vragen en opmerkingen.

Problemen, vragen of opmerkingen?
Het kan gebeuren dat je jouw kaart voor een uitwedstrijd bent verloren of dat hij bijvoorbeeld niet (op tijd) is aangekomen met de post. Mocht je (nog) niet in het bezit zijn van je kaart, neem dan tijdig contact op met Feyenoord Service & Tickets via www.feyenoord.nl/service. Feyenoord Service & Tickets zal zorgen voor een passende oplossing.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze wedstrijd? Feyenoord Service & Tickets is bereikbaar via 0900-1908 (€ 0,45 p/g) of www.feyenoord.nl/service.

Nogmaals, mooi dat je erbij bent. Met jouw support en die van je medesupporters hopen we op een heerlijke voetbalmiddag!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×